Friday, December 30, 2011

Hari yang terakhir..2011

Assalammualaikum semua..
Buat mase ini,fafa sibuk sangat. Nak kena buat keje rumah dan macam2 lagi..
Sebab tu tak update blog. Mase tak mengizinkan untuk fafa tulis kat blog nie.
Itu pun,cume kadang2 je fafa update. Kalau ade mase je..
Fafa selalu active kat twitter dengan facebook je.
Tu pun kalau ade mase fafa log in kat facebook.
Kalau tak,fafa selalu kat twitter.
kalau korang ade twitter,sila follow ye. Nanti fafa follow back. Insya'allah.
Twitter acc,kat bawah. Sebelah kanan. (:
oh,sebelum tu...
Besok genap 31 december 2011. Maknenye akhir tahun ade lagi 24 jam.
Besok malam tepat pukul 12tgh mlm...
Dah masuk 1 jan 2012...
Hari Ahad...woah..
Bestkan? Semue pegi parti..
Korang tahun nie party tak?
See fireworks ke..
Fafa tahun nie tak pegy...
Cause my cousin's ain't going..
Entah la..
Rase mcm tknk celebrate 2012 gitu...
Bagi fafa,semue mcm biase je...
Tkde yang best..
Cume tukar tahun je..
Haish..mcm gitu larh..
kk la. bye...

No comments:

Post a Comment